Cebon kwaliteitsmerk

Door het merk Cebon creëert Achiel De Witte een toegevoegde waarde voor groenten en fruit. Het merk Cebon staat voor een strenge selectie en garandeert kwaliteit, versheid en milieubewuste teelt. Enkel vruchten van topkwaliteit, met een perfecte smaak en een onberispelijk uiterlijk komen in aanmerking voor het merk Cebon. Dankzij de hoge kwaliteitsvereisten, garanderen wij een gezond, veilig en hygiënisch product, waar de consument blindelings in kan bijten.

De groep A. De Witte gaat continu op zoek naar de beste productiebedrijven om alleen de allerbeste producten onder het Cebon-merk te commercialiseren. De kwaliteitsnormen van Cebon zijn verschillend van andere uitvoerders door zijn speciale selectie, want alles moet perfect zijn!

Op regelmatige tijdstippen wordt een evaluatie gemaakt van iedere teler en indien nodig bijgestuurd. De kwekers zijn gefocust om hun eigen productie te verpakken met als basis een topkwaliteit te bekomen. De flexibiliteit om met meerdere kweekers te werken, maakt het mogelijk om de beste kwaliteit op het juiste moment op de markt te brengen.

Door jarenlange inspanningen tussen importeur en producent is een knowhow en klassenproduct ontstaan, waardoor strenge normen tot stand komen voor het merk Cebon:

• Alleen kwaliteitstopklassen
• Enkel de commercieel interessante vruchtdiameters
• Gegarandeerde traceerbaarheid HACCP 
• De meeste van onze leveranciers hebben GLOBAL GAP.